Cautare

909 de rezultate pentru "divizia d bihor clasamente" (2.85 secunde)
Pe ultima pozitie se situeaza Venezuela, in ambele clasamente Bloomberg. Benzina este cea mai ieftina din randul statelor analizate, 0,09 dolari pe patru litri, iar impactul asupra venitului mediu zilnic, situat la 28 de dolari, este de numai 0,3%.
"Coada", spectacol prezentat in premiera nationala, vorbeste despre concurenta, ierarhii si clasamente inventate de firea umana. Stephen, personajul lui Tudor Chirila, este un "frumos nebun, orgolios si indragostit iremediabil de Mozart", in cazul caruia concurenta este sfidatoare:
Cu o maiestrie compozitionala impresionanta, virtuozitate muzicala si un talent nemarginit transpus in reprezentatii live spectaculoase, Queen â€" Brian May, Freddie Mercury, Roger Taylor si John Deacon â€" au cucerit inimi si clasamente ca nicio alta trupa din istorie, mostenire ce continua sa dainuie datorita devotamentului pe care May si Taylor, alaturi acum de Adam Lambert, il pastreaza pentru ceea ce Queen inseamna cu adevarat.
Bazat pe Global Industry Classification System (GICS), RocecoSAM identifica anual compania-lider in fiecare dintre cele 24 de domenii stabilite. Mai multe informatii despre aceste clasamente pot fi gasite pe site-ul oficial: www.sustainability-index.com.
Au vazut in schimb ca am fost tot timpul in primele zece ziare locale din tara, am ajuns pe locul sase, iar mai nou pe locul cinci, dupa ultimele clasamente facute de birourile de audit.
Si totusi care este rostul acestor clasamente de sfirsit de an, daca nu unul ideologic?
La toate acestea nu trebuie adaugat decit faptul ca penibilul politic generat, cu scopuri mai mult sau mai putin stiute de unii sau altii, a adus Romania la coada multor clasamente facute de europeni.
In astfel de studii, mai mult sau mai putin pertinente, se prezinta date prelucrate statistic, clasamente intre statele corupte, nivelul coruptiei si sectoarele cele mai afectate, dar nu se spune nimic despre cauzele fenomenului.
Il doare pe el in palarie ca nu mai este in clasamente. Are mii de hectare de pamant agricol si nu numai, mii de hectare de padure, asa ca eu stiu ce vorbesc", a declarat Dumitru Dragomir, la Orange Sport.
Alba, Bihor, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Maramures •Diferente mici la mandate sau situatii inverse la primarii/consilii judetene: ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
O industrie si o retea a falimentelor in constructii Octavian Dan, director general al Federatiei Patronilor Bihor, ne-a declarat ca criza in constructii de pe piata oradeana a aparut inainte ca specialistii sa realizeze.
Pentru postul vacant de la GF Bihor au concurat comisarul Laza Alin si comisarul-sef de divizie Gheorghe Gaja. ... Prin urmare, dupa ce, ani de zile, postul de comisar-sef adjunct a fost blocat, GF Bihor are un adjunct in persoana comisarului-sef de divizie Gaja Gheorghe.
Uniunea Civica Maghiara (UCM) a decis sa amane declansarea procedurii de strangere de semnaturi in vederea transformarii organizatiei in partid politic din cauza conflictelor interne dintre conducerea centrala a Uniunii si organizatia judeteana Bihor, respectiv intre presedintele Szasz Jeno si presedintele Consiliului Alesilor UCM, Szilagyi Zsolt.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa a declarat in conferinta de presa de ieri ca, dupa data de 15 ianuarie 2006, de pe Aeroportul Oradea vor exista zilnic curse spre Capitala.
Presedintele filialei PNL Bihor, Cornel Popa, a declarat ca un argument pentru orientarea spre doctrina liberala a viitorului partid este acela ca popularii europeni se manifesta mai degraba impotriva integrarii in UE, iar liberalii europeni sustin integrarea Romaniei.
Presedintele PSD Bihor, Mihai Bar, este hotarit sa nu cedeze in lupta pe care o duce cu partidele aflate la guvernare, chiar daca, dupa cum spune, a aflat din surse sigure ca i se pregateste o lovitura, pentru a i se inchide gura si a inceta cu dezvaluirile pe care le fac cei din administratia publica locala.
Seful Guvernului refuza, Comisia speciala de retrocedare se eschiveaza, iar deputatul PRM Bihor Paul Magheru a ramas fara raspuns la cele trei interpelari adresate premierului Calin Popescu-Tariceanu pe tema imobilelor retrocedabile din municipiul Oradea si judet catre cultele religioase si minoritatile nationale.
PNL a lansat de ieri in judetul Bihor campania "Coalitie impotriva coruptiei" prin care isi propune sa identifice, cu ajutorul cetatenilor, informatii privitoare la cazurile de coruptie din judet.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Paste organizat pana pe 21 aprilie 2014, in Parcul Cismigiu, cu palinca de mere si palinca de pruna. ... La stand ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Craciun ce se desfasoara in aceasta luna in centrul Bucurestiului, cu palinca de mere si palinca de pruna. ... La stand, la vanzare, ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
google-analytics.com